EN RESA PÅ VIBRERANDE CELLNIVÅ

Ljudhealing

DU ÄR MEDVETEN. DU GÖR DET MÖJLIGT. DU ÄR STARK.

DU ÄR KÄRLEKSFULL. DU ÄR UNIK. DU ÄR VÄRDEFULL.

DU ÄR SMART. DU ÄR VACKER. DU ÄR LJUS OCH DU ÄR FÄRG.

Vi måste börja använda vår intuition, börja känna och göra det hjärtat säger.

Lyssna hur pulsen slår och hur en blinkning känns.

Få livet att känna dig upprymd, börja se och känn, lukta, smaka, lyssna och samtidigt blir allt annat oväsentligt.....allt annat blir så litet.

Det är i det lilla Du hittar det stora.

Vi vill ju bara finna och känna frid inom oss själva, hitta hem..... in i hjärtat och nå vår inre magiska trollslända.

-Emma

VIBRATIONER 

Singingbowl

Klangskål

Shamantrumma

Happydrum

Piano

MANTRA

Mantra kommer från roten Man, dvs. sinne och Tra betyder befria, alltså betyder mantra ett ord eller namn som befriar sinnet.
Syftet är att stilla sinnet genom att låta det arbeta med en enda sak.
Den djupare meningen är att förstå, eller att förenas med filosofin som ligger bakom mantrat.


AUM

I sin renaste form representerar Aum faktumet att allt är ett - Aum är summan och substansen av alla ord, det fundamentala ljudet som symboliserar ett absolut universum.


CHAKRA - VÅRA SJU CHAKRAN

Här kan du läsa mer om respektive chakra:

Chakra 1 är beläget i bäckenbotten och står för vår fysiska existens som att ha mat och skydd och att överleva.

Chakra nr 2 kallas också sexchakrat och är beläget strax under naveln och står för vår förmåga att relatera och bygga ett socialt sammanhang.

Chakra nr 3 är beläget i solar plexus och står för vår förmåga till självförverkligande, att kunna utveckla sina talanger och styrkor. Upp till chakra nr 3 kan man säga att man är självcentrerad, där upplevelser utgår från hur man själv vill ha det. Man skulle kunna säga att vi är egoistiska då vi i regel tänker på oss själva först.

Chakra nr 4 kallas också Hjärtchakrat och när vi kommer i kontakt med detta sker något stort. Vi utvecklar förmågan till förlåtelse och egenskaper som medkänsla och empati växer. Det är när vi kommer till det här chakrat i vår utveckling som vi ser möjligheten att bygga nätverk i samförstånd.

Chakra nr 5 är beläget mitt i halsgropen och står för vår storhet och vår förmåga att uttrycka den. Här finns den djupare självkänslan som bygger på det man kallar Dharma inom Ayurveda. Dharma kan man översätta till "det du är ägnad att hålla på med i detta liv", din karriär, men då menar jag karriär utifrån en djupare känsla av övertygelse.

Chakra nr 6 är beläget mitt mellan ögonen och står för vår förmåga att förstå att vi som människor är en del av en större helhet och det är här vi kan utveckla den spirituella kunskapen. Med hjälp av ritualer och ceremonier som bygger på kärlek och respekt, kan vi utveckla denna del av oss.

Chakra nr 7 är beläget på toppen av huvudet och står för vår kontakt med alltet, med universum och är den ljusslinga vi färdas på när vi dör och återvänder hem.© 2018 skapad och redigerad av Emma Bothin Svenring