Vi är var och en glittrande stjärnor som alla har en plats i evigheten..                                                                

Emma

"Du är din egna superkraft"

"Min önskan och min intention är att inspirera, tipsa och ge dig kunskap till en värdefull och glädjefylld vardag där du hittar din väg och hur DU vill leva ditt liv.

Det är ditt liv och ingen annan än DU kan ändra eller förbättra det.

Lev DIN dag ditt nu".


Emma har skapat Grön Styrka -ett företag och en plats som är baserat på positiva möten, inspiration, god energi, rådgivning och aktiviteter där du ska kunna skaffa dig mera kunskap, motivation och samtidigt få en varm härlig upplevelse och bemötande i en harmonisk miljö och omgivning.

Du kan utveckla dig själv och din vardag och skapa det liv du önskar och vara den person du är ämnad att vara. 

"Vill vi inte bara, var och en, bara känna glädje, kärlek och lycka... Det börjar i Dig, med tanken."

INSPIRATÖR & GLÄDJESPRIDARE

Emma har en stark drivkraft i att vilja förmedla budskapet om hur otroligt mycket vi kan påverka vårt egna välmående och faktiskt vårt liv!

En vision och längtan efter att fler människor ska börja göra medvetna val och börja göra de förändringar

eller förbättringar som krävs för att förgylla och förhöja sitt liv och sina kroppar med hjälp av allt det magiska som finns att äta för självläkning och förebyggande hälsa men också med hjälp av tankens kraft och din inställning till möten, situationer och till livet.


DU ÄR DIN EGNA SUPERKRAFT

Vi lever med all denna kraft inom oss och vi har inte ens låtit den väckas.

De flesta går runt i en dimma utan att veta om vilken potential dom har.

Våra själar har blivit tilldelade denna fantastiska kropp/maskin-vilken vi måste bli påminda om hur vi på bästa sätt tar hand om för att nå ett syfte, någon form av mening med detta livet och en inre frid.

Vi vet redan hur vi ska göra, vår intuition vägleder oss OM vi lyssnar, den finns inom oss, vi har bara i all "nutid" av allt strunt glömt bort hur man gör!

~Emma

Yoga lärare och för alltid lärling

Under hösten 2018 och våren 2019 går Emma Hatha yoga 200h, Yin yoga 50h, Restorative 20h och får genom utbildningen redskap och kunskap för att kunna dela med sig av vad yogan kan göra för våra kroppar och sinnen. Varmt välkommen!


Hatha yoga

Ordet Hatha kan delas upp i två stavelser där första delen Ha står för solen, aktiviteten, värmen, yang, det som vi kan se och ta på och sista stavelsen Tha står för månen, det lugna, kylan, yin och det vi inte kan ta på - den djupare delen inom oss. Tillsammans menas det den stora föreningen, sammansmältningen inom oss och att vi alla har båda sidorna inom oss och att den föreningen är det som sker när vi går in i yogans värld.

Yin-Yogan är ett fantastiskt sätt att närma sig sin bindväv med respekt, tålamod och tillit. Yin-Yogan är ett enkelt sätt att skapa lättnad och mindre smärta i våra kroppar. Yin-Yogan är ett utomordentligt redskap att få skapa lugn och ro i nervsysytemet - att få stilla vårat sinne. Yin-Yogan lär oss öppenhet, den lär oss att bli mer lyhörda, den lär oss att lita och känna tillit, den lär oss att finna det bekväma i det obekväma, den lär oss att det faktiskt kan få göra gott-ont och den lär oss att den kan göra ont i en tå när man roterar i ryggen... Den lär oss allt det här på grund av dess storhet och dess obrutenhet!

Restorative yoga eller återhämtningsyoga är den ultimata viloyogan där hela kroppen kommer ner i total avslappning och återhämtning och framförallt den viktiga läkningen kan påbörja. Det är den yogaformen som påverkar vårt parasympatiska nervsystem mest.

Textbeskrivning lånad från

www.connectiveinstitute.se 

Där Emma har gått sin utbildning

Från och med våren 2019 kommer Emma även kunna erbjuda dessa härliga, återhämtande klasser.

Raw & Ayurvedisk hälsorådgivare

Dipl. Ayurvedisk Hälsorådgivare / Terapeut

Qigonglärare

Föreläsare & Glädjespridare

Florist / Kreatör / Inspiratör

Grundare till Grön Styrka   


"Kärlek är själens syre och luften ger vårt skal liv. Utan själen är vi bara ett skal och utan skalet missar vi ett liv".

-Emma

Grön Styrka startades upp av Emma, våren 2016 efter att i flera år varit en hållbar livsstil som utvecklats genom kunskap och erfarenheter.

Grundtanken är att varje människa ska kunna leva en hälsosam livsstil utan att känna att det är komplicerat eller kostar mer..

Emmas mål och vision är att dela med sig av hennes kunskaper och erfarenheter om hur

människor och DU

kan få i dig mera av eller bara leva på näringsrik, vegetabilisk, naturlig kost och hur du gör detta till din vardag.

Med hjälp av personlig rådgivning av Emma, sätts mål och ges redskap som gör att du får fram vad som gynnar dig och vad som kan få dig i balans både genom kosten men också mentalt med hjälp av övningar och tankebanor.

www.gronstyrka.webnode.se 


DIPL. AYURVEDISK HÄLSORÅDGIVARE & TERAPEUT

Utbildningen har omfattat teoretisk kunskap om, och praktisk erfarenhet av olika människors behov och resurser.

Detta baseras på Ayurvedas unika helhetssyn och förståelse för de biologiska funktioner och egenskaper som finns i varje människa såväl som resten av naturen. Syftet är att kunna ge hälsofrämjande och livsutvecklande råd för optimal hälsa och livskvalitet fysiskt, mentalt, känslomässigt och andligt.

Utbildningen är gjord på Ayurveda skolan i Varberg www.ayurvedaskolan.se   


QIGONGLÄRARE

Emma gick under November 2017 grundutbildningen till Qigonlärare på Qigongakademien i Stockholm.

"Qigongen har gett mig det jag saknat i min helhetsbild av en balanserad livsstil".

Med fokusering på andning, långsamma rörelser och att stanna upp och koncentrera sig och faktiskt vara i nuet-i rörelsen, får tiden att gå saktare, och det ger själen möjlighet att hinna ikapp."

Genom att träna Qigong hjälper vi kroppen till självläkning, både fysiskt och emotionellt.

Med hjälp av enkla övningar får vi större kroppskännedom, djupare avslappning, mer energi och hjälp med att öppna upp sinnet.

Du får ny energi och aktiverar ditt inre lugn och ro system, på ett enkelt sätt.

Har du aldrig prövat den här typen av träning förut kommer du att bli överraskad över hur enkla och sköna rörelserna är.

De långsamma flytande rörelserna gör att du slappnar av mentalt, andningen blir lugnare, djupare och cirkulationen kommer igång i hela kroppen. Metoden lämpar sig utmärkt för dig som vill få mer energi, förbättra hälsan samt förebygga och lindra sjukdomar.© 2018 skapad och redigerad av Emma Bothin Svenring