Into the unknown - and let go

27.02.2018

Rule number ine - go into the unknown.

Be ready to do mistakes, learn....get your journey started. Don´t be afraid - be exated!

The worst thing that can happen is that you make new patterns that makes you a better person because you explore and evolve yourself, your surrounding and the World.


When are you going to start... Släpp taget

Det du håller fast vid är egentligen de som binder och håller fast i dig. Känn frihet och släpp taget, sluta kalla det "mitt". Släpp taget om prylar, relationer och tankar som dränerar dig på energi och kraft.

Sök upp det som fyller dig med glädje och energi - samtal, möten, upplevelser, dina egna tankar i ensamhet. Njut av din egna närvaro, njut av sällskapet med dig själv.

Desto mer du håller fast vid desto mer är du fast och bunden. Vad "måste" du egentligen ha eller säga att du äger. Är det egentligen inte sakerna som äger dig om du inte kan låta dom gå? Om du inte äger något eller behöver kalla det "mitt" så har du heller inget att förlora. Inget eller ingen kan göra dig skada om du inte själv tillåter det.

Släpp ilska, avundsjuka, begär och rädsla och finn lugnet inom dig.

Du behöver inte jämföra dig med andra för det finns ingen som är lik någon annan. Du är Du och Du är vacker, unik, speciell, värdefull och viktig!

Du kom till denna jord utan något annat än godhet. Naken med kärlek och en instinkt om att överleva. Så hitta tillbaka till att inte behöva något annat än kärlek, aktivitet och naturlig föda för att skapa en kropp som helar, läker och förnya sig själv. En kropp som skapar nya friska celler om vi bara tillåter den genom att ge den rätt förutsättningar!

Det är Din uppgift att upptäcka Din värld och sedan ge Dig hän åt den med hela Ditt hjärta.  Emma